Beautiful ANNA

Exista atati oameni frumosi in jur, care ne impartasesc din cunosterea lor, din arta lor, din frumosul lor. Sunt atat de aproape de noi, dar nu ii vedem. Sau poate nu vrem sa ii vedem, pentru ca avem ochelari de cal si ne ascundem.

Anna Netrebko thumb Beautiful ANNA

Sursa: annanetrebko.com 

Una dintre marile staruri (in adevaratul sens al cuvantului, nu in cel dambovitean, via Dorobanti) ale scenei lirice internationale, Anna Netrebko  reprezinta pentru mine una dintre cele mai frumoase femei din lume.

De ce? Sa citez un american, pentru ca le are pe toate:

"Here is a singer who simply has it all: a voice of astounding purity, precision and scope, extensive dynamic and tonal range, imagination, insight and wit—all combined with a dazzling charisma."

Am gasit in San Francisco Chronicle un interviu, mai vechi, ce-i drept, dar tare dragut, cu aceasta doamna, pe care va invit sa il parcurgeti daca va intreseza cum decurge viata de zi cu zi a unei reale vedete, considerata de catre presa de specialitate “the opera world’s hottest female star”.

Cine a ascultat-o sau a vazut-o macar o data pe vreo scena lirica, imi poate intelege admiratia pentru aceasta femeie frumoasa.

 

Si pe deasupra mai este si fashion icon, pozeaza pentru Vogue, Vanity Fair si alte reviste de profil, se imbraca de la Escada, Dolce & Gabbana, Prada, dar ii plac si H&M, Zara. E celebra replica ei " Nu dau mai mult de 200$ pe un tricou.  Ar fi o tampenie” icon smile Beautiful ANNA

Ce femeie! In 2009 a avut o interpretare magistrala in filmul La Boheme in regia lui Robert Dronhelm, dupa celebra opera cu acelasi nume a lui Giacomo Puccini. Va invit sa vedeti trailerul si, daca iubiti opera, nu ratati acest minunat film.

Consumam doar ceea ce ni se ofera la TV, nu mai vrem sa descoperim, sa cautam frumosul din jurul nostru, sa ne bucuram de adevaratele valori. Oare trebuia sa vina o criza mondiala peste noi ca sa ne bucuram de lucruri simple, sa traim cu adevarat, sa iubim, sa umplem salile de teatru, sa transformam cluburile si cafenele in scene de teatru experimental?

E foarte bine ceea ce se intampla acum cu teatrele romanesti. Salile sunt pline seara de seara, nu mai gasesti bilete cu cel putin o saptamana inainte de spectacol, oameni de toate varstele stau la coada zilnic la casele de bilete ale teatrelor. La ultimul spectacol pe care l-am vazut la Opera Romana au fost vandute 900 de bilete. Era sala plina. Fascinant! Am vazut atati oameni frumosi in sala cati nu am vazut in toate revistele pe care le-am rasfoit in ultima vreme sau la emisiunile de beauty care ne invadeaza zilnic ecranul televizorului. Si nu erau "la moda" sau "in trend" sau "cool" sau "branduiti"……erau reali, naturali si plini de culoare. icon smile Beautiful ANNA

Prin urmare, frumosul e in noi si printre noi! Sa ne facem timp sa il descoperim!

share save 171 16 Beautiful ANNA

8 Raspunsuri la “Beautiful ANNA”

  • irina wagner Spune:

    Asa este. Am avut timp sa dam prioritate altor valori. Poate celor mai importante. Pe langa teatru, opera, natura cred ca am redescoperit oameni.

    Apropos de Opera, Teatru, sali de concerte si oamenii frumosi ce le frecventeaza…cum se face de niciodata nu am intalnit in aceste institutii marii mondeni ai capitalei…cei ce umplu paginile revistelor…creativii atat de spirituali si prezenti la toate party-urile mondene…cu ce se hranesc ?

  • carmen Spune:

    Cred ca sunt in “cura” de slabire, Irina:)…Multumesc pentru comentariu

  • anuca Spune:

    am avut si eu surpriza s-o descopar pe anna acum cativa ani, pur intamplator si m-a emotionat sensibilitatea, gratia si pasiunea ei. sunt multe artiste cu voce mare, chair si pe la noi… ai punctat bine, consumam ceea ce ni se da, in spirit de haita, iar dorinta de-a descoperi ne-a fost anihilata. suntem produsul trist al unei societati consumeriste, unde cultura s-a dovedit a fi neprofitabila…
    multumesc pt acest reminder, carmencita.

  • carmen Spune:

    Cu mare drag, Anuca:).multumesc pentru comentariu:)

  • dressaddict Spune:

    E fantastica Anna! Si eu de-abia astept sa ma duc saptamana asta la Opera, nu va fi Anna, din pacate :) , dar va fi, sigur, frumos!

  • carmen Spune:

    Dressaddict, pe 5 si 8 aprilie o poti vedea la Opera din Viena, in La Boheme…:) poate ajunge cineva:)

  • dressaddict Spune:

    Si eu merg tot la La Boheme, ca sa vezi, dar loco, deocamdata. Insa, cine stie, pana in aprilie mai e, nu ? :)

  • carmen Spune:

    @dresssaddict:pana atunci traim frumos:)

Lasa un raspuns