A mai trecut un an

A mai trecut un an prin mine, cu bune, cu „nebune”, cu multe flori, multe zambete, ceva lacrimi, niste certuri, sublime impacari, noi descoperiri, noi prieteni, noi proiecte, mult sport, mult teatru, multa moda, cursuri de specialitate, Viena, Kaprun, Munchen, Sibiu, Brasov, Sighisoara, Padina, Balcic, Vama Veche…..si un blog frumos, zic yo’ icon smile A mai trecut un an .

FiierKitzsteinhornkaprun thumb1 A mai trecut un an

Sursa: Wikipedia

padina thumb1 A mai trecut un an

padina2 thumb1 A mai trecut un an

1 thumb1 A mai trecut un an

2 thumb1 A mai trecut un an

3 thumb1 A mai trecut un an

4 thumb1 A mai trecut un an

5 thumb1 A mai trecut un an

6 thumb1 A mai trecut un an

Cine ar fi crezut ca voi scrie? icon smile A mai trecut un an Cine a crezut ca voi fi citita, comentata, share-uita, publicata, cine ar fi crezut ca ma voi tine de sport, cine ar fi crezut ca voi face in sfarsit ceea ce imi place si voi castiga si ceva bani din asta, cine ar fi crezut ca …. :).

In fine, sa nu cadem in plasa amintirilor. Ma asteapta un an nou, plin de cunoscute si necunoscute, un an in care moda va evolua, in care trendurile actuale care acum fac furori prin must-urile propuse de cei care dicteaza tonul  si copiate cu o viteza ametitoare de catre retailerii de pretutindeni (nu de alta, da’ sa fim si noi, capiatele dupa fasion, in randul lumii icon smile A mai trecut un an ) vor deveni anul viitor frumoase (uneori costisitoare) amintiri.

Sa ne bucuram de propunerile acestei veri, sa ne „purtam” frumos si sa ne bucuram de ce avem, nu de ceea ce ne-am dori fffff mult, da’ nu prea ne putem permite.:)

Dar, cu toate acestea, cum mai toate iubim the shoes si uneori ne cheltuim banii de intretinere pe aceste accesorii, fara de care, cica nu putem trai, m-am gandit sa va prezint totusi „visele visurilor” mele icon smile A mai trecut un an din acest sezon:

alexanderwangzipboots thumb1 A mai trecut un an

animalprintleathershoesalexanderwang thumb1 A mai trecut un an

Sa visam frumos! icon smile A mai trecut un an

share save 171 16 A mai trecut un an

4 Raspunsuri la “A mai trecut un an”

Lasa un raspuns