Prin Clujul meu

Va povesteam in postul trecut despre frumosul aparut brusc in viata mea si despre lucrurile minunate de care am parte in ultima perioada. Nu e o lauda, ci doar o constatare, asa ca va rog sa nu va suparati ca tot insist cu binele asta icon smile Prin Clujul meu , da’ e al meu si as vrea sa ma bucur cat mai mult de el.

Cum stateam eu linistita acasa si credeam ca mai bine nu se poate, m-am trezit pe nepusa masa cu o invitatie in orasul meu de suflet, Cluj.

Andrei Crivat, un domn drag la care tin, desi nu prea are nici o legatura cu moda icon smile Prin Clujul meu ( da’ o sa discut eu cu el icon smile Prin Clujul meu ), mi-a facut o surpriza. Domnul cu pricina m-a invitat in weekend-ul ce urmeaza sa particip alaturi de cativa oameni frumosi ca Andreea Burlacu, Adrian Ciubotaru , Corina Georgescu  si altii, la un eveniment „fain” , "Prin Clujul meu", un tur al bloggerilor organizat de: West City Hotel , Blog de turism si sponsorizat de Carpatair, Foaia Transilvana, VinSiEu.ro  si Eximtur.

Cluj1 thumb Prin Clujul meu

Cluj2 thumb Prin Clujul meu

Cluj3 thumb Prin Clujul meu

Sursa: http://www.cluj4all.com

Nu am deocamdata mai multe informatii despre acest eveniment, dar stiu ca voi regasi oameni dragi mie, locuri care mi-au ramas in suflet, amintiri ce nu pot fi uitate. Sunt sigura ca voi descoperi si “ultimele trenduri” din acest sezon, pentru ca natura din Cluj, dupa mine, are cele mai frumoase culori :).

GradinaBotanicadinCluj4 thumb Prin Clujul meu

Sursa : www.travelsite.ro

gradina botanicadinCluj5 thumb Prin Clujul meu

Sursa: http://www.imageant.com

Sa vedem ce se mai “poarta” la Cluj! icon smile Prin Clujul meu

share save 171 16 Prin Clujul meu

4 Raspunsuri la “Prin Clujul meu”

Lasa un raspuns