Frumusetea unei femei

Am primit de multe ori solicitari de a scrie despre “micile trucuri” care pot ajuta la infrumusetarea noastra. Cum sau cu ce ne vopsim? Ce culoare ni se potriveste mai bine? Cum imi aleg hairstilistul? Ce sandale merg cu nu stiu ce rochie? E bine sa asortezi geanta cu pantofi ?…..

Am incercat, zau, sa scriu despre acestea, dar undeva, pe la mijlocul articolului m-am oprit si nu am mai putut continua. De ce ? Pentru ca nu pot generaliza, oricate sfaturi de stil as oferi si oricate carti despre beauty, fashion, tendinte, istoria costumului am citit la viata mea.

Nici o femeie nu seamana cu cealalta.

Nici o rochie nu va sta pe tine la fel ca si pe domnisoara de la etajul 3. Nici o pereche de pantofi nu iti vor aduce fericirea si linistea sufleteasca pe care cu toate o visam. Nici macar aia de la Dior ( and I cam adore Dior, zau asa icon smile Frumusetea unei femei ).

beaytifulgirl thumb Frumusetea unei femei

Sursa:  http://easyfashion.blogspot.com/

magdalenaraoul thumb Frumusetea unei femei

gior1 thumb Frumusetea unei femei 

Sursa: Garance Dore

Ma intreba acum cateva zile o fata draga mie daca nu sunt suparata cand vad pe alta femeie o rochie identica cu cea ce care o port eu. De ce as fi? Eu sunt eu si ea e o alta femeie. Atat eu, cat si dansa si inca vreo cateva sute de alte domnisoare pe care nu le vad, purtam “doar” aceasi rochie, nu rochia ne poarta pe noi.

Chiar daca scriu despre moda si o cam iubesc, incerc sa ma exprim si prin tinutele pe care le compun, nu cred ca hainele mele ma definesc 100% ca persoana. Ma ajuta sa imi spun povestea, ca si celelalte pasiuni, dar nu ma “exprima” in totalitate.

Si sunt atatea “pasiuni” care definesc o femeie: zambetul, gratia, naivitatea, esecurile, frustrarile, victoriile , iubirile ei, lupta zilnica de a supravietui frumos….si inca pe atatea icon smile Frumusetea unei femei .

sunset1 thumb Frumusetea unei femei

Sursa:  Trendy Crew

Doamnele mele, credeti ca daca ne vopsim cu aceelasi numar de vopsea, purtam aceeasi rochita si aceeasi geanta “must have-u’ sezonului”, abordam acelasi stil…… spunem cumva aceeasi poveste?

Frumusetea unei femei nu sta in rochia pe care o poarta in ziua respectiva, nici in culoarea parului, nici in rujul sau condurii de la Dior pe care si-a cheltuit ultimii banuti icon smile Frumusetea unei femei .

Frumusetea unei femei sta in ea.

cosmin1 thumb Frumusetea unei femei

Sursa:  Priviri din Orient by Cosmin Tudoran

Nu avem nevoie de o confirmare, on sau offline, nu exista o reteta universal valabila pe care, daca o vom respecta ne va aduce mult asteptata fericire, nu exista ruj care sa ne aduca fluturi in stomac si nici barbat care sa ne declare dragostea pentru ca noi eram atat de “in trend” imbracate in ziua in care ne-a cunoscut, incat l-am cucerit pe viata…sau pe o scurta perioada din viata lui (cred ca altceva l-a cucerit pe dansul, ma gandesc eu icon smile Frumusetea unei femei ).

roxana thumb Frumusetea unei femei

Cu sau fara forme, blonda sau bruneta, pensata sau nepensata, trendy sau “ne”trendy icon smile Frumusetea unei femei , in relationship or single (FB spune ca mai exista si it’s complicated… nu am inteles cu vine astea icon smile Frumusetea unei femei ), fiecare femeie are povestea ei, care merita spusa, ascultata, traita!

Va ascult, doamnelor! Cum va definiti frumusetea? icon smile Frumusetea unei femei

share save 171 16 Frumusetea unei femei

2 Raspunsuri la “Frumusetea unei femei”

Lasa un raspuns