Audrey Hepburn

 

“Pentru buze frumoase, vorbeşte folosind cuvinte pline de bunavointa.

Pentru ochi frumosi, descopera binele din oameni.

Pentru o silueta de invidiat, imparte-ti hrana cu infometatii.

Pentru un par frumos, lasa un copil sa se joace sau sa-si treaca degetele sale prin acesta macar o data pe zi.

Pentru un echilibru sufletesc, cauta cunoasterea ca sa nu fii niciodata singura.

Oamenii, mai mult decat lucrurile, trebuie ingrijiti, readusi la viata, vindecati si rascumparati; nu indeparta pe nimeni niciodata de tine.

Aminteste-ti, daca vreodata ai nevoie de o mana de ajutor, o vei gasi intotdeauna in continuarea bratului tau. Pe masura ce te maturizezi, vei descoperi ca ai doua maini, una pentru a te ajuta pe tine, cealalta pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Frumusetea unei femei nu sta in hainele pe care le poarta, infatisarea pe care o are, sau modul in care isi piaptana parul. Frumusetea unei femei sta in ochii ei, deoarece acestia sunt intrarea catre inima ei, locul unde salasluieste dragostea.

Frumusetea unei femei nu rezida in frumusetea fetei, caci adevarata frumusete a unei femei este oglindita in sufletul ei. In ocrotirea pe care cu afectiune o ofera, in pasiunea pe care o arata.

Frumusetea unei femei creste cu trecerea anilor…”

share save 171 16 Audrey Hepburn

Un raspuns la “Audrey Hepburn”

  • dora Spune:

    nu stiu de unde ai luat “Pentru un echilibru sufletesc, cauta cunoasterea ca sa nu fii niciodata singura.” dar aici devine problematic:)) nu stiu daca iti da chiar echilibru sufletesc cunoasterea. sa fie, dar moderata pentru echilibru sufletesc:)

Lasa un raspuns