Si totusi, timpul trece…

In goana de zi cu zi dupa „bunastare”, siguranta zilei de maine, bani, statut social, un trai mai bun, NU AM TIMP este cea mai folosita scuza, atunci cand vine vorba de a te ocupa de tine…cand vine vorba de fapt, de trai IN SINE!

„Nu am timp de sport”, „nu am timp de citit”, „ nu am timp sa pierd timpul aiurea la cumparaturi, iau ce gasesc in primul magazin si asta e…”

Si uite asa, zi de zi, an de an, te trezesti repede, te imbraci repede, fugi repede la serviciu, iei repede salariul, vii repede acasa, mananci repede ceva si fugi repede sa il cheltui in primul magazin…pentru ca nu ai timp de pierdut.

Si totusi timpul trece…

Nu imi aduc aminte sa fi auzit, cunoscut vreo doamna, domnisoara care sa nu fie intresata de moda, de haine, de a placea iubitului/sotului sau, dupa parerea mea, in primul rand prietenelor…. careia sa nu ii placa, mai mult sau mai putin, sa mearga la cumparaturi si, indiferent de bugetul alocat acestora, sa nu il depaseasca, inevitabil, de fiecare data, pentru ca „erau cei mai frumosi pantofi pe care i-am vazut in viata mea…imi veneau perfect”.

Oare cate dintre noi am avut, de nenumarate ori, celebra discutie telefonica cu cea mai buna prietena:

„Eu cu ce ma imbrac maine, fata? Sincer, nu mai am cu ce…am 20 de perechi de pantofi negri, dar nici una nu imi mai vine…Trebuie sa merg la cumparaturi…imi trebuie o pereche de pantofi negri.”

Si, din „lipsa de timp” alegi calea deja batuta, cumperi aceleasi lucruri, nu indraznesti sa alegi si altceva, vrei sa schimbi, dar nu sti cum, vrei sa te imbraci altfel, dar

„Oare imi va sta bine?”

Mai bine mergi la sigur si iti cumperi aceeasi pereche de pantofi…negri.

Si totusi timpul trece…

A nu se intelege ca am ceva impotriva pantofilor negri….iubesc pantofii, indiferent de forma, culoare, modelul lor. Dar imi place sa experimentez, sa creez noi tinute, sa descopar noi combinatii de culori, sa ma bucur de moda, de varietatea de „lucruri” oferite de cei care le creeaza pentru noi, femeile „grabite” :).

Sa nu uitam ce spunea madam Coco Chanel:

„Moda este o idee amuzanta care se consuma imediat. Stilul ramane, chiar daca trebuie reinnoit”

Incearca macar o data, cand te duci la cumparaturi, cu sau fara cea mai buna prietena pe post de stilist personal, sa alegi si altceva. O alta pereche de pantofi, de o alta culoare, un model care te atrage, dar pe care nu indrazneai sa il probezi, pentru ca erai sigura ca „nu iti sta bine”.

O sa ai o surpriza placuta :).

Totusi…timpul trece, nu-i asa?

share save 171 16 Si totusi, timpul trece…

Lasa un raspuns