De la Gucci la conopida cu smantana si usturoi

Oricat de nepotrivita ar fi alaturarea „brand-urilor” de mai sus, ele nu se exclud una pe cealalta, ba chiar, daca stii sa le „asortezi”, se completeaza de minune.

Gurile rele si cele in necunostinta de cauza, ar spune ca nu poti sa „imputi” frumusete de Gucci cu arome „naspa”, cum ar fi usturoiul (pe care il mancam, de fapt, cu totii in diverse combinatii), pentru ca „Nu se potriveste, fata, ce naiba!”.

Din punctul meu de vedere, singura nepotrivire ar fi sa intri mirosind a usturoi, ceapa, shaorma, etc. oriunde in lume, fie la Gucci sau la Mall.

Pentru cine a vazut sau nu ultima colectia Gucci ready to wear (Frida Giannini propune pentru primavara 2010 o colectie curata, simpla, luminoasa, eleganta, plina de detalii intresante, dar purtabila si adaptabila intr-o multime de ocazii)  ar spune ca „murdaresc” frumusete de brand, de lux, cu noua mea pasiune pentru gatit.

Imi permit sa ii contrazic, pentru ca aceste branduri (pasiuni) sunt reale, frumoase si sanatoase. Singura diferenta ar fi accesibilitatea. Atat conopida, cat si smantana si usturoiul sunt la indemana oricui, pasionat sau nu de moda, pe cand jacheta din piele gri deschis, cu fermoare si sireturi fine de la Gucci….nu, din pacate.

Dar, sa nu disperam. Exista retail-eri care au „adaptat” in colectiile lor aceasta jacheta, pentru buzunarele noastre, ale femeilor indragostite iremediabil de moda si de frumos, dar care nu isi petrec zilele si noptile la petreceri simandicoase si pline de „glamour”, ci incearca sa fie asa cum le viseaza barbatii lor (si ele in particular): reale, frumoase, naturale, moderne, fierbinti, dar …gospodine si devreme acasa.

E greu, al naibii de greu, dar exista o multime de femei in jurul meu pe care le admir si care, desi poate nu vor reusi sa isi cumpere ceva de la Gucci in toata viata lor, dar care vor fi mult mai fericite in bratele barbatului iubit, alaturi de prietene, alaturi de cei care conteaza cu adevarat pentru ele,  la o conopida cu smantana si usturoi.

Life is beautiful! Cook it with style!

Gucci Spring 2010 Ready-to-Wear Collection pe Style.com: Runway Review

share save 171 16 De la Gucci la conopida cu smantana si usturoi

Un raspuns la “De la Gucci la conopida cu smantana si usturoi”

Lasa un raspuns