Acu’ ca s-a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

Nu cred ca am mai folosit la vreun alt articol un titlu atat de lung, deoarece regulile in PR spun ca e bine sa folosesti un titlu scurt si de efect, ca „vinde” mai bine.

Eu cred ca traim intr-o lume zapacita de criza economica, vreme, cutremure, stres si alte „inserturi” neasteptate in viata noastra, incat consider ca e mai bine sa spui/faci ceea ce simti, decat ceea ce trebuie. E mai onest asa. icon smile Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

1bun thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

2 thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:) 

Sper ca a venit primavara si ca am terminat-o cu zapada pe anul acesta. Eu incerc sa ma despart de ea de vreo luna jumatate si ea nimic. Nu vrea sa plece si basta. Cand iti e lumea mai draga, cand vad cate o raza de soare ratacita care se zbate sa apara printre nori, vine zapada si ne zapaceste pe toti. Cum incerc si eu sa port o ghetuta mai rasarita, o pereche de pantofiori noi pe care ii pregatesc de cateva luni, sa ii scot la soare…hop si zapada, care ma trimite inapoi la cizmele de cauciuc pe care, oricat de mult le-am laudat atunci cand au revenit in moda…acum nu mai pot, zau, sa le port….nu e drept fata de celelalte perechi din dulap, care asteapta si ele sa fie plimbate :).

De ce suntem atat de preocupati de ce se poarta, mai mult decat ceea ce ne place cu adevarat?

Am auzit de multe ori fraza: „As vrea sa ma imbrac in rochia aceea si sa o acesorizez cu bocanci si palarie, dar nu se mai poarta, nu-i asa?”

Sunt de acord ca o fashionista care se respecta sa urmareasca tendintele vremii, sa fie informata despre noutatile din sezonul respectiv, care sunt elementele cheie propuse de designeri si revistele de profil, dar sa nu devina sclava acestora, atata timp cat nu ii vin acele tendinte.

De ce ne chinuim aiurea sa fim in pas cu moda? Oricum nu cred ca din punct de vedere material ne putem permite sa ne innoim garderoba ( eu una sigur nu :)  ) in fiecare sezon cu cele mai importante item-uri…asa ca am optat pentru mix&mach cu ce am deja in garderoba.

1 thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

21 thumb1 Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

Daca ne alocam un pic de timp si urmarim trendurile propuse de designeri pentru primavara asta sau rasfoim cateva din colectiile acestora, observam ca nu-i nimic nou sub soare. Doar ca tinutele propuse sunt frumoase si noi, iar pana acum nu am intalnit femeie care sa nu isi doreasca innoirea garderobei la inceput de an, „macar cu cateva bluzite, o pereche de pantofiori, hai si cu o fustita, ca a revenit in moda si, ma rog, ceva accesorii :)”.

Pentru sezonul primavara- vara 2010, designerii au optat mai mult pentru tinute cu elemente masculine si cu accente feminine, printre care as aminti revenirea trenciului si a sacoului oversize, a jachetelor de piele, a pantalonilor pana, a skinny jeans-ilor, dar si a sabotilor, imprimeurilor cu dungi tip marinar, dantelei si a lenjeriei purtata la vedere.

Balmain si Balenciaga au fost cotate cele mai bune colectii, poate si cele care au imprumutat cele mai multe item-uri masculine, dar au primit aplauze si cele de la Chanel, Celine, Lanvin Gucci si Versace care au pus accent mai mult pe feminitate, pe rochii si fuste in culori pale, roz, bej, alb, pasteluri, combinatii vesele de culori, imprimeuri si drapaje.

Stati linistite, retailerii au copiat tot icon smile Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:) , asa ca nu avem de ce sa ne facem griji, o sa gasim de toate, pentru toate buzunarele.

Iata cateva dintre itemurile mai importante ale acestui sezon, din care fiecare dintre noi se poate inspira, in functie de conformatie, stil personal, context economic si geografic.

Cu toate acestea, o scurta trecere in revista a garderobei personale deja existenta in dressing-ul nostru nu ar strica. Nu se stie niciodata ce te poate inspira, ce mai poate fi repurtat. icon smile Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

3 thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

4 thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

Pentru si mai multe idei va recomand doua dintre blogurile mele preferate, http://www.mydailystyle.es/ si http://jakandjil.com/blog/ unde puteti gasi mai multe propuneri de tinute pentru aceasta primavara si nu numai. icon smile Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

alexfreja1 thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

francescocominelli2 thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

francescocominelli4 thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

frontrow thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

mayavillager1 thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

natashapoly thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

sarahrutsonsuit thumb Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

Sursa foto: http://jakandjil.com/      

My personal choices (sau ce mi-as dori sa achizitionez in aceasta primavara) sunt minunatele ghetute din colectia Alexander Wang, parfumul Infusion d’Iris de la Prada, o pereche de Conversi, o pereche de blugi destroy jeans si un costum din trei piese (blazer oversize, vesta si pantalon pana) . De vis!

Have a nice spring! icon smile Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

share save 171 16 Acu’ ca s a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)

4 Raspunsuri la “Acu’ ca s-a topit zapada si a iesit soarele, dar criza continua, noi cu ce ne imbracam, asa de primavara?:)”

  • alecsandra Spune:

    cat ma bucur ca am mai descoperit un blog frumos, infloritor, care ma bine dispune si care il citesc cu mare placere.:)

  • carmen Spune:

    Ma bucur mult ca iti place:)..e un proiect in care cred foarte mult si la care am lucrat ceva ceva:) M-as bucura daca mi-ai putea spune despre ce ti-ar place sa citesti, ce te-ar intresa…m-ar ajuta sa va cunosc parerile. Multumesc frumos:)

  • alecsandra Spune:

    exact ce scrii imi place sa citesc:)despre oamenii, despre viata de zi cu zi, despre zambetele care nu mai apar din senin, despre moda, stil, tinute, dive in adevaratul sens al cuvantului, evenimente importante etc. spor mult in continuare, ideile o sa-ti vina, tot mai multe, in fiecare zi:)

  • carmen Spune:

    asa sa fie:))..multumesc foarte mult de incurajari! O primavara frumoasa!

Lasa un raspuns