Am cunoscut un om frumos!

Un om firesc, cald, plin de lumina si de energie pozitiva, care a muncit si care a evoluat frumos si limpede, un om langa care am avut placerea sa petrec o dupa amiaza minunata.

Ramona Voicu este consilier de imagine, jurnalist de moda si a lansat de curand in Romania un concept nou, serviciul IQONIQUE, care te ajuta sa devii o iqonique lady.

ramonavoicu thumb Am cunoscut un om frumos!

ramonavoicu1 thumb Am cunoscut un om frumos!

ramonavoicu2 thumb Am cunoscut un om frumos!

Sursa: www.fashionandbeauty.ro

Am intalnit-o intamplator, intr-o zi de iarna geroasa, in care, daca nu ai un motiv foarte important sa iesi din casa, mai bine nu iesi. Strici frumusete de cizme pe care oricum ai dat o groaza de bani, te enervezi in traficul infernal cu care, parca, nu ne mai obisnuim odata, si oricum nu rezolvi nimic daca te certi cu toate operatoarele de taxi ca nu au reusit sa iti gaseasca, tocmai tie, un taxi la comanda.

Eu am avut un motiv serios. Cautam o rochie :). Acea rochie pe care noi, femeile indragostite iremediabil de moda si de frumos, ne-o dorim in garderoba noastra. Acea rochie care te face sa te simti, fie si pentru o noapte, „king of the world” ( ma scuzati, nu stiu care ar fi varianta feminina, ca regina nu imi doresc sa fiu si de printese e plina lumea).

O rochie atat de potrivita, atat de frumoasa, care ti se potriveste numai tie, care simti ca a fost creata numai pentru tine, o rochie care sa te faca sa stralucesti si in care sa te remarci dintr-o suta de alte femei, la fel de frumoase si atente la detalii ca si tine.

Ufff….cam greu, dar nu imposibil. Intradevar, nimic nu e imposibil. Important e sa stii ce vrei, sa vezi acea rochie dintre sute de alte rochii la fel de frumoase si de speciale, o rochie de poveste si sa ti-o poti permite.

De aceea e bine, uneori, sa apelezi la sfatul unui stilist. Si astfel am descoperit-o pe Ramona, o minune de femeie, frumoasa, talentata, actuala si cu foarte mult stil si atitudine.

Scriam intr-un articol anterior ca stilul nu se cumpara. Cu simt estetic te nasti. Bunul gust il cultivi cu putina inspiratie si talent (daca ai). Depinde doar de tine ce faci, cum te educi, cum evoluezi, cum reusesti sa te pui in valoare, sa te simti bine in pielea ta.

Chiar daca sunt pasionata de moda si de creatiile minunate pe care designerii ni le daruiesc sezon de sezon, pentru mine frumosul nu se limiteaza doar la atat. O femeie frumoasa pentru mine inseamna atitudine, gratie, incredere in fortele proprii, cunoastere, evolutie, modestie, stil personal, eleganta si naturaletea cu care poate purta o rochie de cocktail cu o pereche de cizme de cauciuc :), la o cafea cu iubitul ei.

Asa e Ramona. Cu un simt artistic firesc si natural, cu multa educatie in spate, cu un CV impresionant, Ramona e o femeie autentica, cu un stil personal foarte bine definit, cu foarte multe idei, cu o eleganta fireasca a gesturilor,o femeie pe care o remarci dintr-o suta, indiferent de tinuta pe care o poarta in ziua respectiva.

Alaturi de ea, nu numai ca am gasit o rochie superba, dar am avut parte de o dupa amiaza minunata in showroomul ei plin de rochii incarcate de istorie, piese de o valoare inestimabila, un loc special in “griul” bucurestean.

“Frumosul se simte, nu incape intr-o definitie” Honore de Balzac

share save 171 16 Am cunoscut un om frumos!

6 Raspunsuri la “Am cunoscut un om frumos!”

  • dressaddict Spune:

    Hmmm, nu stiu de ce aveam impresia ca n-ai nevoie de niciun stilist :) Si eu as mai apela la stilisti dar cand trebuie sa ma imbrac casual, pentru ca cel mai simplu mi se pare sa imi aleg rochii si tinute elegante. Si nu ne arati si noua rochia? Deh, curiozitatea :)

  • carmen Spune:

    multumesc pt compliment, ma onoreaza :)…eu cred ca oricat de “priceputa” as fi in ale stilului, sfatulul unui stilist adevarat nu e niciodata “in plus”….ba chiar e mai mult decat necesar.Important e sa fim pe aceeasi lungime de unda si sa vorbim aceeasi “limba”:)…
    Cat despre “piesa”:), este vorba despre o rochie vintage din colectia Akris…de vis…pe care o poti inchiria de la showroom. Imi pare rau, dar nu am poze cu minunata piesa de colectie:(

  • dressaddict Spune:

    Moama, sunt invidioasa :) Hai, sa ne pui poze dupa ce te imbraci cu ea in ziua aceea deosebita!

  • carmen Spune:

    nu stiu daca o sa respir in ea :)…ca atunci cand am probat-o, cand m-am vazut in oglinda in ea..am simit ca nu mai am aer..de frumoasa ce este:)

  • catrinel Spune:

    Ramona e o femeie fara complexe si speciala intr-adevar. Asa cum esti si tu! Well, pai 2 femei speciale s-au intalnit! pup

  • carmen Spune:

    @catrinel, draga mea..multumesc frumos…ma onoreaza comentariul tau…cred ca in primul rand e important sa fi om…”specialitatea” vine dupa:))..te pup cu drag

Lasa un raspuns