Adevarata fata a frumusetii

Nu am cunoscut pana acum vreo fata care sa nu isi doreasca marea dragoste. Nu stiu cum e la baieti, ca nu ma pot lauda cu intelegerea acestora sau cu semnalele pe care ni le transmit.

De multe ori, fiecare dintre noi facem greseala de a confunda pasiunea sau sexul cu dragostea si ne intrebam apoi: De ce nu a mers? De ce nu m-a mai sunat?

1 thumb Adevarata fata a frumusetii 

2 thumb Adevarata fata a frumusetii

3 thumb Adevarata fata a frumusetii

4 thumb4 Adevarata fata a frumusetii

Sursa: stylediary.ro

Pasiunile fulgeratoare nu sunt relatii. Pasiunile sunt facute pentru a fi consumate, traite cu o intensitate de care uneori nici macar nu ne credeam capabili si pastrate undeva intre tample si coaste.

Tot ceea ce stiu este ca, indiferent de spatiu, varsta, nivel profesional sau intelectual, majoritatea femeilor cu care vorbesc considera ca intalnirea cu „the one” le va aduce fericirea mult visata, mai mult decat orice pe lume.

Fiecare femeie este diferita. Chiar daca avem aceleasi pasiuni, chiar daca uneori purtam aceeasi rochie, adoram aceeasi pereche de pantofi sau admiram acelasi actor, nici o femeie nu seamana cu cealalta. Si lista poate continua.

Am citit deunazi un manifest scris de o femeie celebra si frumoasa din Romania, pe care va invit sa il cititi. Pentru mine e doar o femeie frumoasa care iubeste si isi doreste sa fie iubita. Nu celebritatea ei conteaza pt mine, nu cotele de audienta ma fascineaza, ci pasiunea si puterea ei de a iubi.

Lucrand de multi ani in comunicare si avand, deseori, sansa de a fi in preajma vedetelor, am invatat ca lumina reflectoarelor nu te face fericita si nici iubita mai mult de catre barbatul tau. Cred ca si dansa la fel.

Nici fondul de ten, cum spunea intr-un articol manifest un tanar filozof, nici pantofiorii aia frumosi, recent achizitionati, nici orele petrecute la coafor, nici nenumaratele cure de slabire, nici adulatia unei multimi nu ne va aduce fericirea, atata timp cat „el” nu ne „vede”.

Poate ca dupa prea multe esecuri, despartiri dureroase, printi pierduti prin viata, fiecare dintre noi am crezut la un moment dat ca toate aceste trucuri cosmetice ne pot ajuta in a fi zarite de catre un alt „el” si nu am inteles de ce, atunci cand purtam cel mai „tare” outfit, ne „mascam” cu cel mai bun fond de ten si zambim cu cel mai nou ruj MUST HAVE al sezonului, nu ne baga nici un „el” in seama.

Poate ca el nu asta cauta? Poate ca pe el nu asta il excita…pe termen lung?

Atentie doamnelor, revistele de beauty, gossip, chic movies nu sunt pe noptiera domnilor, ci pe ale noastre, iar in paginile revistelor dedicate barbatilor, majoritatea duduilor prezentate „vand” sex, nu boho chic si casual-elegant :).

Sunt adepta frumusetii naturale, dar nu a delasarii „naturale”, adica no make up, no style, no epilat, nu ne uitam la cantar, acu’ca avem gagic sau sot, nu ne intreseaza cum aratam si cum iesim din casa, dar am constatat in timp, caci cu cat noi investim in „trucuri” cosmetice, cu atat ei investesc mai mult in alte femei.

Cu cat ne uitam mai des la Sex & the City, el face Sex all over the city :).

Si tind sa cred ca mai sunt si alte doamne sau domnisoare printre cititoarele mele, care au fost socate atunci cand au descoperit ca cealalta femeie pentru care au fost parasite, nu era nici boho-chic, nici casual-elegant, ba chiar, sa citez cateva prietene: „ Era naspa rau, fata, nu inteleg ce a vazut la ea.”

Poate chiar pe ea?

Nu vreau sa fiu ipocrita, mi-am propus aici sa fac un blog de stil si atitudine, in care vorbesc despre oameni frumosi, „outfituri” remarcabile si poate cele mai bune trucuri cosmetice.

Dar nu cred in investitia exclusiva a eforturilor noastre in acestea. Cred in echilibru, in naturaletea gesturilor, in atitudine fireasca, in self reliance, cunoastere si pasiunea de a fi….asa cum vrei sa fi iubita.

5 thumb2 Adevarata fata a frumusetii

6 thumb1 Adevarata fata a frumusetii

Sursa: marciosimnch.com

„El” doar asta cred ca vede in concluzie la o femeie, mesajul final, nu detaliile care o alcatuiesc :).

„Iubirea adevarata te face intotdeauna mai bun, oricare ar fi femeia care o inspira” – Alexandre Dumas fiul

share save 171 16 Adevarata fata a frumusetii

5 Raspunsuri la “Adevarata fata a frumusetii”

  • Tweets that mention Adevarata fata a frumusetii | Traiesc frumos -- Topsy.com Spune:

    [...] This post was mentioned on Twitter by TraiescFrumos.ro. TraiescFrumos.ro said: Adevarata fata a frumusetii http://bit.ly/c1dpB1 [...]

  • Alex H Spune:

    Foarte frumos articol…Consider ca, atunci cand percepem un om, primim un mesaj extrem de complex, bazat pe experienta noastra de viata, pe dorintele noastre, pe ceea ce avem si ceea ce ne lipseste. Oamenii superficiali ignora acest mesaj sau il banalizeaza, legandu-l de lucruri ipsite de prea mare importanta, cum ar fi “regulile din moda in acest sezon”. Oare cati dintre noi s-au gandit vreodata ce inseamna cu adevarat un om frumos si de ce perceptia asupra frumusestii este atat de diferita de la om la om?

  • carmen Spune:

    @Alex H, iti multumesc frumos pentru aprecieri.
    Intradevar, fiecare dintre noi, percepem in mod diferit frumusetea si astea e bine. Ficare cultura si-a stabilit un set propriu de valori, de “standarde” de frumusete…si asta inseamna diversitate.
    Superficilalitatea e pretutindeni si din pacate, media glossy nu prea ne ajuta, pt ca promoveaza un anumit standard de “frumusete” opulenta cu mult “sclipici” si blig bling…dar cred ca timpurile se vor schimba si vom trai si noi frumos:)..depinde oricum de fiecare, ce vede/nu vede.

  • Adi Spune:

    Foarte fain articolu :) sper să-l citească cât mai multe domnițe.
    @Alex H: cu toate că superficialitatea e deranjantă nu cred că trebuie luată în nume de rău. la urma urmei cu toții încercăm să ne găsim modele simplificate de analiză. unii aleg însă modele care prea puțin vizează ce e important sau relevant doar pentru că acestea le sunt la-ndemână.

  • carmen Spune:

    @adi: multumesc pentru aprecieri! Incerc sa traiesc frumos:)si sa ma bucur de tot ceea ce imi face placere. Ai dreptate. Nu trebuie sa fim toti la fel. Important e sa fim..in felul nostru:). O zi cat mai frumoasa!:)

Lasa un raspuns