Ce ma tine treaza?

Am primit o propunere intresanta de la o fata tare draga mie, de a scrie un articol pentru blogul ei.

M-a onorat propunerea ei si m-am gandit sa compun un articol frumos pentru o fata frumoasa.

Numai ca tema propusa nu e atat de „frumoasa” si, inainte de a da curs invitatiei, am petrecut cateva ore bune gandindu-ma la ce ma tine treaza pe mine, in afara de griji, stres, deadline-uri si alte „detalii administrative” ale vietii.

Pai ce ar mai fi? Daca ar fi sa nu dramatizez si sa ma gandesc la noptile petrecute cu telefonul sub perna in asteptarea acelui apel care nu venea niciodata (na, ca tot am dramatizat un pic), m-am gandit la acele nopti petrecute alaturi de prieteni, carti, filme, blogguri misto, la petrecerile din studentie care nu se mai terminau, ehhee…am avut si nopti albe frumoase. icon smile Ce ma tine treaza?

Da’ cea mai alba noapte, pentru mine, este aceea dinaintea intalnirii cu „el”…ahaaa…asta e cea mai intresanta noapte. icon smile Ce ma tine treaza?

Oare o sa ma placa? Ce sa ii zic? Sa par serioasa sau sa rad non stop? Daca nu vine?

Sa il pup pe obraz cand il vad sau doar sa zambesc? O sa creada ca sunt grasa?

Cu ce culoare de oja sa imi fac unghiile? Trebuia sa ma duc la coafor, dar apoi o sa isi dea seama ca am facut ceva eforturi si nu vreu sa par disperata. Mai bine imi prind parul in coada. Oare cum sa ma imbrac? In fusta sau in pantaloni?

cematinetreaza1 thumb Ce ma tine treaza?

cematinetreaza2 thumb Ce ma tine treaza?

cematinetreaza3 thumb Ce ma tine treaza?

cematinetreaza4 thumb Ce ma tine treaza?

Sursa: Hot Mess in a Walmart Dress

Daca imi pun o bluza decoltata ce o sa creada despre mine? Daca ma imbrac prea sobru poate o sa zica ca sunt prea serioasa? Sa ii zic sa vina sa ma ia sau sa ma duc eu la locul de intalnire? Oare cum arata fosta lui prietena? De ce s-o fi despartit de ea? O fi lasat-o el sau l-a parasit ea? De ce e singur? Sa ma duc sau sa nu ma duc? Daca o sa ma sune maine inainte de intalnire si o sa imi spuna ca a intervenit ceva? Sa par intresata sau sa nu il iau un serios? Oare el acum tot la intalnirea noastra se gandeste? ( Vezi sa nu icon smile Ce ma tine treaza? )

Si uite asa se face dimineata, pic de somn, nu am nici un chef de serviciu, mor de nervi ca arat ca naiba, tot nu stiu cu ce sa ma imbrac, am uitat sa cumpar cafea ieri, in drum spre casa, nu am apa calda, ca se repara, iar, tevile din bloc, parul imi sta ca draku, mi s-a rupt o unghie, masina nu porneste, telefonul suna non stop….offf…

Sper sa meriti, mai baiete, ca jar mananci! icon smile Ce ma tine treaza?

cematinetreaza5 thumb Ce ma tine treaza?

cematinetreaza6 thumb Ce ma tine treaza?

Sursa: Hot Mess in a Walmart Dress

share save 171 16 Ce ma tine treaza?

3 Raspunsuri la “Ce ma tine treaza?”

  • hhh Spune:

    frumoasa poveste…expresiva chiar…vezi daia barbatii si femeile se iubesc printre altele ca niciodata un barbat nu stie cum gandeste o femeie..e si palpitant chiar…e cum vrei..si mie mi se pare ceva foarte interesant..si totusi nu stiu cum gandeste o fata..si nici o fata nu stie cum gandesc eu…sau poate ca ar trebui sa stiu si eu si ea nu?:))..cum gandesc eu si cum gandestete ea..ai auzit de expresia “ne intelegem din priviri”:)…si totusi un barbat nu poate gandi ca o femeie…orice ar face…si nici o femeie nu poate fi…e jalnic…ce de anomalii…eu iti urez noroc in dragoste…de asta am si eu nevoie…si toti avem:):*:)…oricum foarte simpatica..mie mi se pare ca ai luat cuvantul la foarte multe fete…si asta inseamna sa fi un scriitor reusit..felicitarile mele:)

  • carmen Spune:

    Multumesc pentru aprecieri si pentru suport:)! Intotdeauna un gand bun, venit de la un cititor care iti apreciaza articolele, reprezinta pentru mine o motivatie de a continua munca la acest blog:). Va urez o zi frumoasa!

  • ana matiuc Spune:

    astept cu nerabdare continuarea …………

Lasa un raspuns