"It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men"

De ani de zile eu ma tot straduiesc sa scriu, caut, descopar ce mai e nou in arta vestimentara, ce au mai creat designerii, ce a mai aparut nou prin moda, cine ce carte a mai scris, ce piesa de teatru merita vazuta, etc. Unii mi-au urmat visul, altii m-au inteles gresit, cum ca nu m-ar mai intresa si altceva, ca eu nu am alte preocupari “sociale”, ca nu scriu si despre “lucruri serioase” icon smile "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men" … cum reusesc eu sa traiesc zilnic asa frumos… ehh….

Femeile se plang in general de barbati… de ai lor sau de cei care nu vor fi niciodata ai lor.

“Da’ de ce, fata, nu ma iubeste?” Da’ de ce, fata, nu ma vrea? “Da’ ce sa mai fac, ca nu mai inteleg nimic?” “ A zis ca ma iubeste si apoi l-am vazut cu alta.“ “Da’ eu i-am dat totu’,fata, si el, bou’, m-a parasit…”

Cine te-a pus, fata, sa ii dai totu’? Ce sa faca el cu totu’? Ti-a cerut el ceva? Maine ce ii mai dai? El ti-a dat-o, dupa cum reiese de mai sus.:)

Femeile au in general tendinta de analiza (eu conduc detasat icon smile "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men" ) un moment, o situatie, o fraza, un sms, pana la cele mai mici detalii…pana obosesc si isi intreaba apoi prietenele, terapeutii, pana gasesc raspunsul potrivit.

Oare exista un raspuns potrivit? Sau un raspuns care ne convine…ca “da” mai bine.

poza1raquelzimmermann thumb3 "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men" 

Sursa: Fashion gone rogue

Fac parte din categoria femeilor care pierd timpul gandind. Nu e rau sa ai ceva ganduri icon smile "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men" , dar e pierdere de timp sa le canalizezi intr-o singura directie… de gen masculin.

Poate din instinctul matern sau din prea multe filme siropoase vazute si revazute, avem tendinta sa ii cocolosim pe barbatii de langa noi, sa le oferim ceea ce avem mai bun, sa aiba ei tot ce le trebuie… sa fie ei fericiti…

poza2raquelzimmermann thumb2 "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men"

Sursa: Fashion gone rogue

Am avut norocul sa calatoresc prin diverse tari, continente, si sa cunosc tot felul de tipologii de femei. Unele dau, altele iau, unele mint, altele se mint, unele traiesc frumos, altele au impresia ca traiesc… frumos, unele asteapta, unele sunt asteptate…

Indiferent din ce punct de vedere vorbim si in ce spatiu “geografic” ne aflam sau in ce limba ne certam, poveste e aceeasi: la barbati 1+1= fara numar, la femei 1+1= love.

Si uite asa, intr-o zi, satula de atate discutii si analize interminabile avute cu muulte prietene, despre barbati si comportamentul lor “inexplicabil”, am intalnit un domn care in doua secunde m-a luminat: ”Ma’ femeie, tu tre’ sa intelegi ceva: barbatii sunt ca si cainii. Ei miros si, daca le place mirosul, ataca direct, fara prea multa analiza. Nu se duc “la culcare”, sa citeasca Schopenhauer sau Gucci al tau. Aia de te plimba si iti zic cat de minunata si frumoasa si speciala esti tu, da’ nu mai auzi nimic de ei, fii sigura ca prefera cu totul alte <<catele>>.” icon smile "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men"

poza3laetitiacasta thumb2 "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men"

Sursa: Fashion gone rogue

Si uite asa, dupa ani si ani de terapie cu Chanel, Gucci, Lanvin si alti “terapeuti” tot la chinezarisme am ajuns icon smile "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men" .

Cine te vrea, te musca din prima, cine nu…ehh…o vanataie in minus. icon smile "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men"

Multumesc, Cristi! Ai facut o “catea” fericita! icon smile "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men"

share save 171 16 "It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men"

11 Raspunsuri la “"It’s not the men in my life that count, it’s the life in my men"”

Lasa un raspuns