Wind of Change

“Schimbarea produce in viata noastra o ruptura…Dar asta n-are nici o importanta. Oricum trebuie sa te schimbi. Traim intr-o era in care singura cale de a supravietui este sa iubim schimbarea” spunea Tom Peters.

Sunt zile cand tre sa iau decizii legate de schimbari importante in viata mea. Asta e momentul in care fac un pas inapoi, nu din lasitate sau nesiguranta, ci pentru ca am observat in ultimii ani ca sunt mai conservatoare decat facultatea pe care am urmat-o.

Da, iubesc moda, ador sa creez tinute noi pentru mine si pentru toti ai mei dragi si incurajatori ai talentului meu stilistico-fantastic, sunt sociabila si imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar cine ce a mai creat, ce minuni se mai intampla pe scena teatrului romanesc …s.a.m.d. :), dar exista in mine un filtru rezistent la unele “noutati” care nu mi se potrivesc.

Nu la decizii despre ce si cum sa ma mai imbrac ma refer, desi nu cunosc vreo femeie, fie ea si cea mai non-fashion-beliver, sa nu fi avut vreun moment de cumpana in fata dressing room-ului: “Of, de ce naibii am dat eu banii pe toate tampeniile astea de haine? Nimic nu imi place, nimic nu imi vine, arat ca naiba si Iubi – boul – vine sa ma ia in 10 minute si uite cum arat!… icon smile Wind of Change

Ehh…incurcate sunt trairile femeilor…da’ unii dintre dumeavoastra, domnilor, stiti si ne suportati asa cum suntem: capricioase, nehotarate, zabauce, romantice, melancolice, dure, vorbarete, mute, surprinzatoare…un univers intreg de emotii cu care va luptati zi de zi pentru ca suntem tare dragute, nu-i asa icon smile Wind of Change ?

poza1 thumb Wind of Change

Sursa: Multiple Fashion Disorder

Indiferent de ce pasiuni, trasaturi de caracter am sau ce functie mai trec pe cartea de vizita, cand viata ma pune fata in fata cu o schimbare pe care trebuie sa o fac… atunci apare rezistenta.

Nu stiu daca e de la varsta (alta “drama fashion” a femeilor trecute de 30 de ani…offf icon smile Wind of Change ) sau de la faptul ca oricat de mult mi-ar placea sa ma joc creand tinute, incercand sa nu uit vreodata ce am invatat de la Mademoiselle Coco “Fashion fades, only style remains the same”, cand imi gasesc ritmul perfect, zau ca imi e greu sa il schimb, chiar daca viata mi-o impune.

E greu la deal cu schimbarile acesta de ritm, de cariera, de casa, de barbat, de prieteni… si e si mai greu si cand nu am de ales, cand nu mi-am dorit acea schimbare, ci mi-a fost servita si trebuie sa o accept cu zambetul pe buze si sa merg mai departe.

poza2 thumb Wind of Change

Sursa: Fashionising.com

Si pentru ca tot despre schimbare a fost si ultimul film pe care l-am vazut,

Black Swan

am sa ii raspund totusi Andreei Burlacu la intrebarea sa: “Reușești să fii lebada neagră fără a o ucide definitiv pe cea albă? Poți să îmbini ambele roluri sau ele îți aduc pieirea?” tot prin citatul pe care l-a folosit si Cristina Bazavan  in postul sau: ”Perfection is not just about control. It’s also about letting go. Surprise yourself!”

Cum va fi mai departe…dupa schimbare? Habar nu am…si pentru prima data in viata nu voi lasa controlul sa imi “impuna” ritmul… :).

So, life…here I come…sa vedem cum ne surprindem reciproc! icon smile Wind of Change

- va urma -

share save 171 16 Wind of Change

3 Raspunsuri la “Wind of Change”

Lasa un raspuns