Sometimes too much beauty…Hurts!

Exista zile si zile. Traiesc frumos este un concept, dar in spatele acestuia se ascunde un om cu bune, cu nebune, cu zambete, cu tristeti, cu stil si atitudine, uneori cu lipsa de inspiratie, cu somn, cu nesomn. Viata unei zile este plina de surprize si aici cred ca e marea provocare…cum sa traiesti frumos o zi care incepe…fara stil. icon smile Sometimes too much beauty...Hurts!

Cu speranta, cu credinta, cu un pic de soare, cu un pic de primavara, cu un buchet de lalele mov, cu un telefon neasteptat de la un om drag, cu multa munca dar si cu un pic de joaca cu un copil frumos, viitor “rupator” de inimi :)… si nu in ultimul rand, cu o invitatie la un concert pe care il asteptam de ceva vreme.

Hurts HappinessOfficialAlbumCover thumb Sometimes too much beauty...Hurts!

Sursa: Coffee and bars

Time waits for no one,
So do you want to waste some time,
Oh, oh tonight?
Don’t be afraid of tomorrow,
Just take my hand, i’ll make it feel so much better tonight

Si am fost la concertul Hurts. Am mai fost la ceva concerte la viata mea, unele mai mari, cu nume sonore si mult praf si playback, altele mai mici, dar mai intresante si mai bine securizate acustic, dar evenimentul din aceasta seara, le-a cam intrecut pe multe: a fost…speechless!

De obicei cand iti place foarte mult un artist, o trupa si asculti CD-ul over and over again, te astepti ca si in concert sa sune la fel de bine, dar nu e intodeauna asa. In concert, Hurts au cantat live mai bine, mai clar, mai profund decat toate CD-urile, youtube-urile si alte “surse” pe care am suspinat eu pana acum, cand ii ascultam pe acesti baieti frumosi. icon smile Sometimes too much beauty...Hurts!

Nu se poate descrie in cuvinte o atmosfera incredibila, un sound intresant si puternic, o comunicare artisti-public de zile mari, desi sunt sigura ca vor fi foarte multe recenzii pozitive despre acest concert de neuitat, pentru mine cel putin :), si desprea aceasta trupa de care vom auzi din ce in ce mai multe pe viitor.

hurts1 bun thumb Sometimes too much beauty...Hurts!

Sursa My rubber soul

Placut a fost si faptul ca Theo Hutchcraft , solistul trupei Hurts, a multumit fanilor in romana pe toata perioada concertului, a aruncat cu trandafiri inspre doamne si domnisoare, ne-a numit cele mai frumoase femei din lume icon smile Sometimes too much beauty...Hurts! si m-am bucurat nespus sa ii gasesc si pe contul sau de twitter  aceleasi multumiri romanesti :).

Suddenly my eyes are open,
Everything comes into focus, oh,
We are all illuminated,
Lights are shining on our faces, blinding!

Merita urmariti. Suna sublim, fac show, se imbraca foarte bine, au stil si atitudine (and a killer smile :)). Vom mai auzi de ei si sper sa mai traiesc frumos un astfel de concert in Romania.

Multumesc Fratelli  pentru invitatie! Aseara am trait extrem de frumos and it…Hurts icon smile Sometimes too much beauty...Hurts!

share save 171 16 Sometimes too much beauty...Hurts!

Lasa un raspuns