My Way

Scriu rar. Nu e frumos. “Nu e ok, Carmen. Ai muncit atat de mult la proiectul acesta si acum nu te mai ocupi serios de el” ma certa deunazi un prieten drag.

Nu vreau sa “pozez” in ocupata rau de alte proiecte si nici sa imi gasesc alte scuze. Scriu cand simt, cand pot, cand am ceva de impartasit.

Acesta este unul dintre momente. Spre deosebire de celelalte posturi, recomandari, proiecte, acesta este unul extrem de personal. Dar… sa nu ma emotionez de la inceput, ca nu il mai termin nici pe acesta si trec iar cateva saptamani pana imi vine inspiratia….:).

Carmen Gheorghita 4 thumb My Way

 

Fotografia este una dintre pasiunile mele. “O fotografie este un secret despre un secret. Cu cat iti spune mai mult, cu atat intelegi mai putin” spunea Diane Arbus.

Nu am acest talent de a capta intr-o imagine ce cuvintele nu pot exprima uneori. Mi-ar fi placut, dar… nu le vad, dom’le, nu le vad. Nici macar cu telefonul nu stiu sa fac poze. Sunt “varza”, cum spunea alt prieten drag icon smile My Way ….

Da’ nu va puteti imagina ce emotie a coplesit-o pe “varza” cand un baiat i-a spus: “Fata, vezi ca maine expun primele mele fotografii. Sa fii acolo, ca o sa vina si familiile colegilor mei de la curs. Sa nu ma pupi in public si sa nu ma faci de ras”. icon smile My Way

Carmen Gheorghita 2 thumb My Way

Se intampla acum 5 ani. Era prima lui participare la o expozitie, prima recunoastere a pasiunii lui pentru fotografie. Bineinteles ca l-am pupat in public, bineinteles ca l-am laudat, bineinteles ca tata era cel mai mandru tata din lume si eu plangeam de mandrie, de sarea camasa fashion de pe mine :).

omul si marea thumb1 My Way

Paris thumb1 My Way

El e Bogdan. E fratele meu. Si pentru mine e cel mai bun fotograf. Dupa 5 ani de munca, mii de fotografii realizate si multe nopti pierdute, acum expune din nou. De data asta singur!

Expozitia de fotografie “My Way” de Victor Bogdan Gheorghita va avea loc marti, 14 iunie, la Fratelli Expresso Bar, str. Nicolae Golescu, Nr. 5.

Afis expozitie fotografie Victor Bogdan Gheorghita thumb My Way

Sursa foto: Victor Bogdan Gheorghita

Accesul se va face doar pe baza de invitatie!

Multumim Fratelli si Finlandia Romania pentru sustinere si suport!

share save 171 16 My Way

Lasa un raspuns