Despre blog

Ma tot gandesc de ceva timp cum sa compun acest mesaj.

E atat de personal incat simt ca mi-am pierdut toate simturile de PR-ista, care a redactat destule comunicate de presa si materiale de promovare pentru tot felul de branduri si produse.

Cum sa te promovezi pe tine, cum sa impartasesti lumii ceva atat de personal, ceva care te reprezinta cel mai bine decat toate proiectele pentru care ai lucrat pana acum?

Cred ca ar fi mai onest sa va spun despre ce e vorba si sa va las sa descoperiti singuri: am facut un blog. Blogul meu personal.

https://www.traiescfrumos.ro/

Am inceput acum jumatate de an sa scriu despre ceea ce ma reprezinta cu adevarat si de atunci nu m-am mai oprit.

Nu stiu daca ai trait vreodata sentimentul ca ai ceva de spus, dar nu stii cum, ca ai ceva de daruit, de impartasit semenilor tai, dar nu stii de unde sa incepi. Ceva care iti place atat de mult, acel ceva care te defineste atat de bine, dar nu stii cum sa exprimi acest lucru in cuvinte si mai bine taci, te inchizi in cochilia ta, mocnind de dorinta, dar si de tristete ca nu stii cum sa imparti celorlalti placerile tale, care te fac atat de fericit si care iti dau energie cat pentru zece vieti.

Aceasta reprezinta stilul personal pentru mine. Pasiunea pentru arta, culori, design vestimentar, forme, marii artisti couturieri ai lumii – Yves Saint-Laurent, Maestrul Dior, Mademoiselle Chanel, “The Last Emperor” Valentino, care au scris istorie prin vesmintele lor minunate – ma defineste cel mai bine.

Cand le vad sau le revad creatiile, cand citesc despre ei, cand am ocazia sa vad pe viu o piesa creata de astfel de artisti, ma cuprinde o bucurie si o pofta de viata, de a ma inconjura de tot ceea ce e frumos, o dorinta foarte mare de a impartasi si celorlalti frumosul din jurul meu.

Moda si tot ceea ce a inspirat ea a hranit orgoliul, dar si dorinta de frumos, a milioane de oameni din lumea intreaga, diferiti, dar totusi atat de asemanatori, a definit destine, a daruit lumii artisti absoluti, modele demne de urmat, a creat imperii, a lansat tendinte, a definit forme, curente, a identificat nevoia oamenilor de a se pune in valoare, de a se exprima si altfel decat prin cuvinte.

Intotdeauna mi-a fost mai usor sa ma exprim, sa ma definesc prin tinute, prin culori….moda a fost, este si va fi foarte importanta in viata mea. Nu pot sa traiesc fara ea si nici nu vreau sa o fac. Imi da energie, inspiratie, creativitate, ma face sa zambesc, sa daruiesc, sa iubesc, sa traiesc frumos !!

Nu scriu doar despre moda. Scriu despre frumos. Despre frumosul meu, despre oameni, lucruri speciale, momente care ma inspira, momente traite si ramase in memorie si in suflet.

As vrea sa mentionez ca acest blog a fost facut cu ajutorul unor prieteni frumosi si foarte dragi mie, carora vreau sa le multumesc pentru sustinerea si ajutorul lor, fara de care acest blog nu ar fi prins viata: Ionut, care a avut ideea de a face acest blog si care este partenerul meu in acest proiect, Bogdan, un fotograf minunat care ma ajuta in realizarea fotografiilor (www.ghefoto.ro), Ana Wagner (www.wagnerarte.ro) care a creat logo-ul si a crezut in povestea mea si celor mai frumoase prietene din lume, Irina, Madalina, Roxana care au pozat pentru primele sedinte foto ale acestui blog.

Va invit sa traiti frumos, sa va definiti stilul personal, chiar daca unii dintre noi, nu vom avea niciodata sansa sa purtam astfel de creatii, dar merita sa visam, sa ne inspiram din adevaratele valori si sa ne simtim bine in hainele pe care le purtam…frumos :).

Cu drag,

Carmen

contact@traiescfrumos.ro

share save 171 16 Despre blog