O seara de poveste – Royal of Fashion

Am scris acum ceva timp un articol foarte drag mie . Treceam printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii mele si credeam ca, dupa toate relele si belele, a aparut in sfarsit soarele si pe strada mea si zau daca il voi mai lasa sa apuna…dehh..blonda icon smile O seara de poveste   Royal of Fashion .

Si am trait frumos. Si am facut ceea ce am vrut/simtit/dorit. Prima ploaie nu am bagat-o in seama. Pe a doua am ignorant-o total pentru ca imi era bine. De abia pe la a treia am zis ca sunt prea multe precipitatii deasupra mea care imi strica “outfitu’ ” , dar tot nu mi-am luat umbrela.

Si am continuat, oarba si “plouata” sa imi spun ca imi e bine, chiar daca turna cu galeata si norii, in loc sa se risipeasca, isi faceau guler in jurul sufle…”outfitului” meu.

 poza3 thumb O seara de poveste   Royal of Fashion


Sursa: Visualizeus.com

Nu vreau sa ma apuc acum sa jelesc sau sa intru in detalii sumbre despre cat de deteriorata mi-a fost “garderoba”, sau sa imi gasesc scuze la faptul ca am neglijat acest blog, cel mai drag proiect in care am investit vreodata. Cu totii avem astfel de momente in viata si depinde doar de noi cum gestionam “starea vremii” noastre. Am vazut ca se poarta anul asta gulerele de ”nori”, da’ parca mie nu mi se potrivesc, asa ca am zis pas.

poza2 thumb O seara de poveste   Royal of Fashion

Sursa: Wallpapers-Room.com

Nu m-am cosiderat niciodata blogger, mai ales ca am intalnit in ultima perioada reprezentanti de seama ai blogosferei romanesti, cu care nici nu visez sa ma compar si carora le multumesc ca m-au primit in lumea lor si m-au ajutat… sa traiesc frumos icon smile O seara de poveste   Royal of Fashion : Adrian Ciubotaru , Cristian China Birta, Adi Hadean, Bobby Voicu, Alexandru Negrea, Corina Georgescu, Cristina Bazavan, Irina Markovits….ce m-as face fara voi!!

Viata continua sa imi ofere surprize si, atunci cand credeam ca ploaia nu se mai opreste si ca soarele ala de ma orbea odata, a disparut, m-am trezit deunazi cu o invitatie la teatru. Faptul ca iubesc aceasta arta in toate formele sale nu mai e o supriza pentru nimeni, mai ales ca am declarat-o ori de cate ori am avut ocazia.

Imi place sa merg la teatru cu prieteni dragi cu care impartasesc aceasta pasiune, dar, de aceasta data, invitatia venise din partea unei fete frumoase pe care o vazusem o singura data la un curs de istoria modei, acum mult timp si careia ii acordasem un interviu.

Auzisem tot felul de cronici favorabile despre aceasta piesa, Royal of Fashion,  scrisa si regizata de Dan Puric, da’ cum la mine “ploua”, nu imi facusem timp sa o vad.

Am gasit o “umbrela” prin casa, m-am dus la coafor (ca nu pot zau sa ies din casa asa, oricum, dupa zeci de articole despre stil personal si mai ales la teatru icon smile O seara de poveste   Royal of Fashion ), am descoperit prin garderoba o tinuta care rezistase “precipitatiilor” din ultima perioada si am acceptat cu drag invitatia.

poza4ptartRoyaloffashion thumb O seara de poveste   Royal of Fashion

Sursa: wallis.co.uk

Si ce bine am facut icon smile O seara de poveste   Royal of Fashion . Nu cred ca am mai vazut demult un spectacol atat de frumos, de o incarcatura emotionala impresionanta, cu o poveste care merita “citita” clipa de clipa, cu o coloana sonora care ii face si pe cei mai sceptici dintre sceptici sa isi scoata pe ascuns batistuta din geanta pentru a isi “masca” emotiile (eu am terminat un pachet intreg si nu imi e rusine sa recunosc icon smile O seara de poveste   Royal of Fashion ). Nu vreau sa va povestesc spectacolul, (cuvintele nu isi au rostul aici) mergeti sa il vedeti, simtiti, traiti!

poza1RoyalFashion fotoTomoakiMinoda thumb O seara de poveste   Royal of Fashion

Sursa: fnt.ro

“Am incercat prin acest spectacol sa aduc aminte ceea ce am pierdut: fiorul inaltator al calitatii. Caci regalitatea asta presupune: o inaltare, o innobilare, o scoatere din multime. In termenii vietii, femeia pe care o iubim este regina noastra. Ea ne-nalta dincolo de obisnuitul trait pana s-o cunoastem. La fel, barbatul iubit de femeie este regele ei. Dragostea, deci, nu este nici pe departe o stare democratica, ci o stare aristocratica. Este, daca vreţi, innobilarea firii umane, atat de supusa biologicului si gregaritatii, cu statutul de fiinta. Fiinţa omului este deci regalitatea firii.” – marturiseste Dan Puric.

Raluca, draga mea, ai facut un om fericit si nu exista cuvinte pentru a-ti multumi pentru aceasta invitatie! Desi ploaia (poate) va continua, din cand in cand, sa cada, o raza din soarele pe care il credeam apus m-a luminat si m-a facut sa zambesc…cu stil! icon smile O seara de poveste   Royal of Fashion

E o replica memorabila la finalul piesei: un grup de turisti idioti, cu blitzurile de gat si imbracati “super cool trendy” se duc sa viziteze un muzeul celebru. Ghidul, un domn elevat si uns cu toate alifiile, incearca sa le prezinte operele de arta si povestile personajelor ce fac subiectul acelor tablouri: “The king left and the queen had a lover”…

Turista 1: “Ce e aia lover, fata?”

Turista 2: “Copac, fata”!…:))

Viata e frumoasa, nu-i asa? icon smile O seara de poveste   Royal of Fashion

share save 171 16 O seara de poveste   Royal of Fashion

10 Raspunsuri la “O seara de poveste – Royal of Fashion”

  • idaho Spune:

    Ce bine că ai revent pe blog Carmen! Nici nu ştii cât mă bucur :) Şi mai ales că ai scris despre spectacol. După o asemenea prezentare, trebuie să îl văd şi eu.

  • carmen Spune:

    Multumesc frumos, draga @corina!:) Stii ca esti una din sursele mele de inspiratie! Iti recomand spectacolul cu mult drag! O seara de poveste:)

  • Ingrid Spune:

    Esti fericita Carmen! Eu nici macar o umbrele nu gasesc iar la mine ploua continuu. Cred ca acoperisul e spart.

  • carmen Spune:

    Il reparam, @ingrid sau il schimbam!:) Incet, incet..cu credinta, pasiunea pentru o viata inconjurata de frumos si de ce iti face tie bine, cu multa grija pt “garderoba”..si multa muzica buna:) Multumesc pt comentariu si capul sus, as Scarlett said: ” After all, tommorrow in another day”!:))

  • irina Spune:

    am vazut spectacolul la lansare, in luna mai la teatru de opereta. e genial. si la fel de mult mi-a placut Fantasmagoria. Il recomand cu toata inima

  • carmen Spune:

    @irina, multumesc pentru recomandare:).Sa il descoperim..zic:)

  • cizme ugg Spune:

    Foarte fain blog..Bravo!

  • Anca Spune:

    Buna Carmen,

    Am vazut ca ai fost la piesa Royal Fashion. O intrebare daca se poate : piesa e si “vobita” ? sau e numai muzica, dans, pantomima….
    Fiind un stil aparte decat am fost eu obisnuita, nu stiu daca pot fi compatibila cu acest stil, de aceea ma informez inainte de a lua o decizie. Deocamdata nu stiu cum e jucata, in urma raspunsului tau ma hotarasc.

    Multumesc.

  • Carmen Spune:

    @Anca: Pt mine a fost un spectacol perfect: decoruri, costume,scenariu, interpretare, regie, coloana sonora, etc toate detaliile care au alcatuit acest spectacol m-au facut sa traiesc f frumos, fie chiar si pt o seara, intr-o lume de poveste, cantata,dansata, interpretata magistral de toata echipa de actori. Pentru mine nu e importanta daca este vorbita sau cantata o piesa, important este ce imi transmite ea la finalul acesteia, cu ce raman in suflet. Chiar daca nu esti obisnuita cu astfel de spectacole, iti recomand cu drag aceasta piesa. Nu vei afla daca iti place sau nu acest gen de teatru, daca nu il vizionezi. Dupa acest spectacol sau altele de acest gen, consider ca poti lua o decizie, daca iti place sau nu, in functie de perceptia proprie, de trairile tale. Multumesc frumos!

  • Anca Spune:

    Iti multumesc, cred ca am sa merg cum m-ai sfatuit, macar la una.

Lasa un raspuns