Cum e cu GLAMOURu’ asta?

1 thumb Cum e cu GLAMOURu’ asta?

Nu trece o zi in care sa nu gasesc pe net sau printr-o revista dedicata damelor, indemnul: FETELOR, FITI GLAMOUR!!!

Citesc, citesc si iar citesc…si tot nu inteleg..de ce tre’ sa fim toate asa, zilnic…GLAMOUR?…. This is the ultimate frontier?

Nu putem fi bucurose, fericite, naturale…daca nu suntem GLAMOUR?

Nu putem iesi din casa, la un film, la cumparaturi, la un ceai cu prietenele, la o pizza, la o partida de tenis, daca nu suntem GLAMOUR?

Nu putem merge pe strada, daca nu suntem GLAMOUR?

Ce inseamna oare GLAMOUR in acceptiunea romancelor? E un curent in moda sau o stare de spirit?

Daca o revista glossy ne prezinta un pictorial cu o vedeta internationala (pregatirea unei astfel de sedinte foto dureaza in jur de 8 ore si are in spate o armata de stilisti, care se ocupa atent de toate detaliile, de la orice suvita din parul extem de coafat al vedetei, pana la cuta rochiei de zeci de mii de euro pe care o poarta), cosmetizat apoi in Photoshop, si ne spune ca asta inseamna sa fii GLAMOUR, noi, femeile care traim intr-o tara mica, fara cultura in domeniul modei, nu castigam milioane de euro pentru un film, nu ne ducem zilnic la premiere internationale, nu suntem inconjurate de hoarde de paparazzi, nu avem cum (cu ce si de ce) sa ne angajam armate de stilisti care sa se ocupe de toate detaliile look-ului nostru…..trebuie sa aspiram zilnic la un astfel de look pentru a fi GLAMOUR?

Cand se scriu mii de pagini pe aceasta tema, cand milioane de femei, fara o cultura in domeniu, ci doar disperate dupa „GLAMOUR”, se uratesc singure, se fardeaza excesiv la 8 dimineata, adopta tinute nepotrivite si nu tin cont de contextul social in care traiesc (rochia cu spatele gol si plina de paiete, unghiile cu stelute, tocurile de 12 cm, pot alcatui o tinuta cu care sa mergem intr-un club de noapte, nu una de mers pe Lipscani, la ora 18.00), care mai este rolul educativ al acestor reviste? Sau ele nu vad educatie, ci doar vand?

Chiar tre’ sa fim toate GLAMOUR? La orice ora, indiferent de situatie, context social, personalitate, venituri personale, etc?

Ce s-a intamplat cu FIRESC, NATURAL, in context cu realitatea zilnica pe care o traim?

O sa vorbesc maine cu doamna de la buticu’ din spatele blocului, sa o intreb cum de se mai suporta zinic, asa…lipsita de GLAMOUR? icon smile Cum e cu GLAMOURu’ asta?

Be yourself… the only thing that matters!

2 thumb Cum e cu GLAMOURu’ asta?

share save 171 16 Cum e cu GLAMOURu’ asta?

Lasa un raspuns