Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

1 thumb4 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

Am avut acum ceva timp privilegiul sa particip la un eveniment de poveste: lansarea colectiei de iarna a magazinului Wagner Arte Frumoase si Povesti la Opera Romana din Bucuresti.

Si ce povesti, ce creatii, ce frumuseti…. accesorii de ceai, seturi de masa, ceainice, cafetiere, ingerasi de portelan, bijuterii fine, delicate, unice si extrem de frumoase ce completau firesc foaierul Operei Romane, care rasuna de muzica divina a marilor compozitori.

2 thumb4 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

3 thumb4 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

4 thumb2 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

5 thumb2 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

6 thumb2 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

Astfel de ocazii imi dau sansa sa port o tinuta speciala, la un eveniment cu mai multe valente: ma duc la Opera si particip la un vernisaj de poveste.

Nu as vrea sa impun o tinuta, pentru nu cred in astfel de verdicte. Nimeni nu iti poate impune nimic, depinde doar de tine si de bunul tau simt, de respectul pe care il acorzi celor care te-au invitat, de ocazia pe care o onorezi cu prezenta si de locatia in care se desfasoara evenimentul.

Parca nu m-as duce in blugi…oricati ani as avea si oricat de nonconformista as fi.

Ador sa creez povesti, sa alcatuiesc tinute, sa imbin diverse stiluri, sa ofer celor din jur posibilitatea de a-si gasi un stil personal care sa ii defineasca si sa ii puna in valoare.

Consider stilul o atitudine personala, care tine mai mult de educatie decat de eticheta rochiei sau a brandului de pantofi pe care ii purtam.

Va invit sa vizionati povestea vestimentara a unei fete de portelan si cele doua tinute propuse pentru un astfel de eveniment.

1 thumb5 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

2 thumb5 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

3 thumb5 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

Tinuta 1: Rochie creatie Roxana Davidescu, pantofi Mango Limited Edition, Colectia toamna-iarna 2009.

Tinuta 2: Rochie Zara, acesorizata cu o curea mov de piele intoarsa Stefanel, pantofi Musette si pandantiv de portelan pictat manual, magazinul Wagner (http://wagnerarte.ro/)

Ambele tinute, precum si acesoriile fac parte din garderoba personala.

Nu va sfiiti sa va jucati cu ceea ce aveti deja in garderoba, nu trebuie sa alergati la cumparaturi de fiecare data cand aveti o ocazie speciala si nu stiti cu ce sa va imbracati.

Enjoy life, love beauty and feel free to create your own personal style!

share save 171 16 Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?

2 Raspunsuri la “Cum te imbraci la o lansare de povesti de portelan?”

  • cristi cioanca Spune:

    Portelan si parfum de femeie…

  • tagore6699 Spune:

    Lăudabilă intenția ta de a trăi întru frumos, dar nu trebuie uitat că educația estetică începe din fragedă pruncie și nu se poate realiza decât prin cultivarea unui gust infailibil de detectare a frumosului. Majoritatea (lipsită de educație și de orizontul accederii la estetic) confundă frumosul autentic cu kitschul. Cum se poate realiza asta? Balzac trăia înconjurat de produse de lux, se îndatorase până peste cap la majoritea negustorilor de artă (tablouri, porțelanuri fine, orfevărie), și având un stil de viață cam snob, ce-l imita pe al marii nobilimi (era și el un nobil, dar un nobil al spiritului), nu reușea să controleze balanța intrărilor și ieșirilor, adică a banilor care intrau în bugetul său și se cheltuiau (ieșeau) din portofel. Deci: numai văzând și studiind în direct lucrurile frumoase, observând din ce și cum sunt făcute (grija pentru detalii și pentru armonie structurală și cromatică, în cazul obiectelor de artă), se poate face educație estetică. La fel și în modă. Dar…Câți dintre noi au acces la ea? La ce îți folosește să defilezi îmbrăcat după ultima modă la bibliotecă după ultima modă? Sunt de acord că trebuie să existe o mai mare grijă pentru felul în care ne îmbrăcăm în diferite situații pragmatice și că, în ciuda proverbului (‘haina nu face pe om’), în zilele noastre chiar dacă nu-l face pe om, îl impune în alt fel atenției publice.

Lasa un raspuns