Inspiratii

Sunt deseori „certata” ca postez rar si ca nu am o continuitate a muncii mele pentru acest blog.

Incercand sa raspund criticilor, in apararea mea am incercat sa gasesc diverse explicatiuni: pentru ca nu sunt „extrem” de inspirata in fiecare zi, pentru ca nu vreau sa scriu despre orice, oricum, oricat si sa public in fiecare zi, doar de dragul de a publica, pentru ca mai am si zile „nefrumoase”.

Pentru ca griul cotidian si contextul socio-politic in care traim nu ma indeamna intotdeauna la un optimism debordant sau la redactarea unor posturi despre cat de frumos se poate trai in ziua de azi in Romania, pentru ca nu mi se mai pare atat de usor.

Uitandu-ma in jur la impactul puternic social pe care il au ultimele ispravi ale conducerii tarii, teama generala, grija zilei de maine, haosul mediatic, „vedetele” din ce in ce mai „goale”, ridicate la rang de modele insipirationale, etc ……am, in ultima perioada, din ce in ce mai multe zile „neinspirate”.

Acu’, fiecare are tara pe care o merita…… e o vorba din batrani icon smile Inspiratii . Cu toate problemele ultimilor ani, nu pot sa nu observ, sa laud si sa promovez oameni si initiative remarcabile care, cu sau fara bugete impresionante, incearca sa aduca un strop de frumos si bine in viata lor si a celor din jur. I-as aminti aici pe: Adrian Ciubotaru, Adrian Hadean, Adrian Oianu, Chis Simion, Dragos Bucurenci, Fundatia Calea Victoriei, Marcel Iures, Oana Pellea, Tara lui Andrei, Let’s do it, Romania!

Si multi altii, la fel de motivati, talentati si iubitori de frumos, pe care ii voi aminti in articolele viitoare. Va invit sa ii descoperiti deocamdata pe cei de mai sus si proiectele in care sunt implicati, pentru mine sunt un exemplu de curaj si perseverenta, „condimentat” cu multa, multa munca. icon smile Inspiratii

So, inspiratie ar fi, dar cu motivatia personala e mai greu icon smile Inspiratii ….. Si, ca sa fiu in acord cu pasiunea mea pentru stil personal, care nu tre’ sa aibă intotdeauna si o componenta faşion, dragii mei icon smile Inspiratii , va invit sa vizionati o poveste minunata despre o frumoasa fata, care, cu iubire, pasiune si determinare, a reusit sa isi indeplineasca visele si sa traiasca frumos!

voices kakenya ntaiya thumb Inspiratii

Sursa: Vital Voices

Respectele mele, Kakenya!

 

share save 171 16 Inspiratii

3 Raspunsuri la “Inspiratii”

  • Adi Hadean Spune:

    Mulțumesc frumos:-).

  • Andra Spune:

    Poza este de-a dreptul minunata, atat de frumoasa, expresiva, profunda…

    Dupa ce am scris pe Fbook faza cu CNN Heroes, m-am tot intrebat pe cine as propune ca “erou” din Romania. Un prim gand a mers catre Raed Arafat, pe care il admir foarte mult, apoi catre Printesa Marina Sturdza…alte propuneri?

  • carmen Spune:

    @adi…e placerea mea, chiar daca nu te “inteleg”:)
    @andra, de acord cu ambele variante! Ma gandesc si revin….Nadia Comaneci?:)

Lasa un raspuns