Frumosul vine atunci cand nu il astepti

In ultima vreme imi merge bine. Cand mi s-a intamplat primul bine nu l-am bagat in seama, am zis ca poate e o gresala. Cand a venit al doilea bine am strambat din nas si nu m-am bucurat. Apoi a venit si al treilea bine si am devenit suspecta: hmmm…Ce e asta? Ce se intampla? Se aliniaza planetele sau e doar o minune, care de obicei dureaza trei zile? icon smile Frumosul vine atunci cand nu il astepti

Si apoi s-a intamplat: a inceput sa curga cu bine: prin vene, prin suflet, prin buzunare, prin ochii celor dragi, prin zambetul unor oameni noi intrati in viata mea, online, offline, prin zile pline de soare, atunci cand afara toarna cu galeata, prin proiecte in care sunt implicata.

American Beauty Climbing Roses thumb Frumosul vine atunci cand nu il astepti

Sursa: Eons

capsunele thumb Frumosul vine atunci cand nu il astepti

 

Bucuresti thumb Frumosul vine atunci cand nu il astepti

Sursa: Adi Hadean

GradinaBotanicaBucuresti thumb Frumosul vine atunci cand nu il astepti

Sura: RomaniaExplorer.com 

Cineva drag imi spunea acum ceva timp sa nu mai astept. Sa cred si sa merg mai mai departe. Sa nu incetez niciodata sa zambesc. Si sa fac. icon smile Frumosul vine atunci cand nu il astepti Multumesc, Alexa!

Nu stiu ce anume am facut, dar binele a venit. Asa, pe nepusa masa, neasteptat, nesperat….

A venit firesc, ca imbratisarea unui pui de om care mi-a sarit in brate la prima noastra intalnire in Gradina Botanica si nu mi-a mai dat drumul icon smile Frumosul vine atunci cand nu il astepti . Multumesc, Clara!

A venit intr-o seara in care nu se intampla nimic special si dintr-o data a sunat telefonul, si cineva drag mi-a facut o propunere de colaborare pentru o serie de proiecte, care mai de care mai frumoase. Multumesc, Paula! icon smile Frumosul vine atunci cand nu il astepti

A venit intr-o zi cand oameni pe care nu ii cunosc personal au scris lucruri frumoase despre articolele mele de pe acest blog. Va multumesc frumos, dragi cititori! icon smile Frumosul vine atunci cand nu il astepti

A venit intr-o seara cand o domnisoara draguta mi-a facut placerea de a scrie un articol pentru blogul ei.

A venit intr-un week-end petrecut frumos alaturi de un om cald si priceput in ale bucatariei  (domeniu cu care, culmea, nu am nici o legatura icon smile Frumosul vine atunci cand nu il astepti ).

A venit intr-o seara de vara cand am primit un ghiveci de capsunele, care s-au copt alaturi de mine…ce bune si dulci au fost icon smile Frumosul vine atunci cand nu il astepti . Multumesc, my gentelman!

A venit intr-o dimineata de iunie cand totul mergea anapoda si cineva mi-a facut o surpriza neasteptata, printr-o vorba buna si o imbratisare calda. icon smile Frumosul vine atunci cand nu il astepti

A venit in septembrie cand, cele mai mari orchestre ale lumii ne-au calcat pragul la Festivalul Enescu si, alaturi de incomparabilii Nigel Kennedy si Joshua Bell, pe ritmurile lui Rahmaninov, Bethoveen, Bach, Ceaikovski, Webber, Haydn si Dvorak, am simtit cu adevarat ce inseamna sa traiesti frumos.

 

"Frumosul este darul de la Dumnezeu sa te dezradascinezi de urat!”- Dan Puric

share save 171 16 Frumosul vine atunci cand nu il astepti

6 Raspunsuri la “Frumosul vine atunci cand nu il astepti”

Lasa un raspuns